Nyskapningen «Lærlingrådet i Nordland» skal fremme lærlingenes rettigheter og  bidra til en trygg læretid.

Personalet har planleggingsdag og elever har fridag.

Fraværet ditt fra videregående opplæring føres på vitnemålet ditt. Det finnes en rekke regler for føring av fravær og fritak.

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

Skolen og NAV Hamarøy har inngått samarbeid, og NAV vil ha faste kontordager ved skolen fram til sommeren.

NAV-veileder Linda Sandnes er i gang med oppgaven. Informasjon om møtedager, se oppslag og info-tavler.

Friluftslivsfag er berga! Flaggene til topps ved skolens hovedinngang. - På bildet jubler elever og lærere. – For øvrig på en dag hvor russ 2018 har utfordret 1. og 2.klassinger til utkledning i pysj! Derav det litt artige antrekket til tross for minusgrader ute.