Den nye skolehverdagen etter koronautbruddet stiller nye krav til både elever og lærere. Under får du vite hvordan skolen har tenkt at vi skal løse denne vanskelige situasjonen.

I forbindelse med den pågående situasjonen med smittebegrensende tiltak mot Corona-smitte kan ansatte, elever og foresatte som har spørsmål henvende seg til skolen.

Til skolens sentralbord : 75 65 22 00

Eller direkte til rektor : 756 50272 / 907 34429 mobil

Fraværet ditt fra videregående opplæring føres på vitnemålet ditt. Det finnes en rekke regler for føring av fravær og fritak.

Skolen og NAV Hamarøy har inngått samarbeid, og NAV vil ha faste kontordager ved skolen fram til sommeren.

NAV-veileder Linda Sandnes er i gang med oppgaven. Informasjon om møtedager, se oppslag og info-tavler.

Friluftslivsfag er berga! Flaggene til topps ved skolens hovedinngang. - På bildet jubler elever og lærere. – For øvrig på en dag hvor russ 2018 har utfordret 1. og 2.klassinger til utkledning i pysj! Derav det litt artige antrekket til tross for minusgrader ute.