Illustrasjonsfoto
(08.07.2016)

Første-inntaket for skoleåret 2016-2017 er nå klart. Nå må alle elevene logge på og svare på tilbudet de har fått.

(03.01.2016)

Spar-butikken på Oppeid er stengt etter brann, skolen jobber med å etablere løsninger for våre hybelboere.

Kjemisk juleverksted1
(15.12.2015)

Kjemi 2-gruppa har hatt juleverksted  og har laget kjempeflotte «snøkrystallkuler» - tema var utkrystallisering av benzosyre.

De 5 elevene og lærer Sidsel ønsker alle andre på skolen god juleferie!

Tunnel
(18.11.2015)

May Valle, Venstre stilte spørsmål om hvilklet initiativ fylkesråden tar for å få fortgang i nødvendige forbedringstiltak. Hun tenkte i denne sammenhengen på standarden på tunnelene gjennom Sørfold og Hamarøy.

(27.10.2015)

Det er viktig å ferdes på riktig måte i fjellet. Elevene på friluftsliv VG2 har laget en film hvor de presenterer fjellvettreglene.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}