Apper til skolebruk

 

eBokBib

Denne appen gir deg tilgang til ebøker fra folke- og skolebibliotekene i Nordland. Det er mye skjønnlitteratur, men også litt faglitteratur og det oppdateres med nye bøker kontinuerlig. Ditt brukernavn er lånenummer som du finner i lånekortet ditt, eller fra biblioteket og PIN-koden generer du gjennom"glemt pin" -funksjonen. For mer hjelp se Ofte stilte spørsmål.

PressReader

Appen gir deg tilgang til aviser og magasiner fra flere land. Den er fritt tilgjengelig på skolens nettverk, og du kan lese hjemme på din mobil eller nettbrett det du har lastet ned på skolen.

Lydhør

Hvis du har problemer med å lese vanlige bøker, kan du ha rett til å bruke lydbøker fra Lyd- og Blindeskriftbibliotek og skolelydbøker fra Statped. I appen Lydhør finner du lærebøker for fagskole, høyskole og universitet. I tillegg har appen vanlig skjønnlitteratur, generell faglitteratur, aviser og tidsskrifter. Du kan henvende deg til din faglærer eller biblioteket på skolen for å få veiledning. Du må ha attest fra en fagperson for å ha lov til å bruke denne tjenesten.

Julevbágo/Lulesamisk ordbok

Lulesamisk-norsk ordbok.

Fant du det du lette etter?