Hamarøy bibliotek

er folkebibliotek for Hamarøy kommune og skolebibliotek for Knut Hamsun videregående skole. Mer informasjon om hele biblioteket finner du på bibliotekets sider til Hamarøy kommune.

Biblioteket har åpent i skoletiden 8.30-15.30 hver dag.

Kveldsåpent torsdag 8.30 - 20.00.

Når biblioteket er stengt, kan du levere bøker i innleveringskassen utenfor biblioteket.

I ferietid er biblioteket åpent 10.00-14.00.

Du kan få nøkkelkort til "meråpent bibliotek" ved å signere avtale med biblioteket. Da får du også PIN-kode til nøkkelkortet. Du kan lese mer om dette tilbudet på Hamarøy biblioteket.

Lånetid

Lånetid på ordinære lærebøker er et år. Ellers lånetid for bøker er 4 uker, for filmer 2 uker og tidsskrift for ei uke.

Du finner felles utlånsreglement (PDF, 43 kB) for bibliotekene ved videregående skoler i Nordland. Husk å si fra til biblioteket dersom du har fått nytt nummer eller ny e-postadresse slik at du får meldinger fra biblioteket til rett adresse!

Meg og mitt

Du som elev eller ansatt på skolen kan logge deg på Meg og mitt med feide for å se hva du har lånt, forlenge lånetiden eller reservere det du ønsker å låne. De som ikke er elever eller ansatte på skolen trenger lånernummer og PIN-kode.

Klikk for stort bildeSelvbetjening på utlån av bøker

Gratis læremiddelordning

Skolebiblioteket har ansvar for læremiddelordningen på skolen. Det vil si at alt som har med lærebøker å gjøre, som bestilling, registrering, utlån, tilbakelevering og oppfølging skjer via biblioteket.

E-bøker

Gjennom appen eBokBib (PDF, 105 kB) kan du lese bøker på nettbrett eller smarttelefon. Du trenger lånenummer og en PIN-kode. Begge får du fra biblioteket. Se hvilke ebøker er tilgjengelige i biblioteket.

Ingen purringer, ingen krav på erstatning!

Erstatning

Låneren er økonomisk ansvarlig for lån av trykte bøker og annet materiale. Biblioteket sender deg purringer og eventuelt regning. Tap av materialet kan erstattes med gjenkjøp. Purringene sendes til den epostadressen eller mobilnummeret som er registrert hos biblioteket.

Velkommen til Utsikten og Innsikten! Buorisboahtem Várdasij ja Vuojnnoj!

Biblioteket har et trivelig møteplass Utsikten/Várdas for gruppearbeid og avslapping og tilbyr også studieplasser for stille arbeid på Innsikten/Vuojnno i første etasje. Du kan også spille - og låne - XBox-dataspill på biblioteket.

Biblioteket har trådløst nettverk i begge etasjer.  Kopimaskin og pc med skriver tilgjengelig.

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Skolebibliotekar/Skåvllåbibliotekárra