Læremidler

Bøker som venter låner - Klikk for stort bilde

Elever på videregående skoler får gratis både trykte og digitale læremidler. Du får låne lærebøkene på skolebiblioteket. Biblioteket administrerer også lisenser til digitale læremidler og du får passord/brukernavn og veiledning til ulike ressurser på biblioteket.

Lister over årets læremidler på vår skole finner du i lenker til høyre.

Du er økonomisk ansvarlig for alle lån fra skolebiblioteket. Låneavtalen er endret slik at den kan signeres elektronisk og avtalen gjelder både leie av elev-PC og lån av  læremidler. Foresatte og eleven kan lese mer og signere avtalen her: elevavtale.nfk.no

Avtalen som eleven/foresatte underskriver er forpliktende. Denne avtalen må være signert før du får levert PC og  lånt ut lærebøkene. Lånereglementet viser hvordan du skal forholde deg til bruk av biblioteket og konsekvenser av brudd på reglementet.

Det er fortsatt mulig å levere avtalen i papir. Lenke til avtalen for utskrift finner du på på samme side som info om elevavtalen.