Hamarøy bibliotek

 

er folkebibliotek for Hamarøy kommune og skolebibliotek for Knut Hamsun videregående skole. Mer informasjon om hele biblioteket finner du på bibliotekets sider til Hamarøy kommune.

Åpningstider

Biblioteket har åpent i skoletiden 8.30-15.30 hver dag.

Kveldsåpent torsdag 8.30 - 20.00. 

Når biblioteket er stengt, kan du levere bøker i innleveringskassen utenfor biblioteket.

I ferietid er biblioteket åpent 10.00-14.00. 

Lånetid

Lånetid på ordinære lærebøker er et år. Ellers lånetid for bøker er 4 uker, for filmer 2 uker og tidsskrift for ei uke. 

Du finner felles utlånsreglement (PDF, 43 kB) for bibliotekene ved videregående skoler i Nordland. Husk å si fra til biblioteket dersom du har fått nytt nummer eller ny epostadresse slik at du får meldinger fra biblioteket til rett adresse!

Meg og mitt

Du som elev eller ansatt på skolen kan logge deg på Meg & Mitt med feide for å se hva du har lånt, forlenge lånetiden eller reservere det du ønsker å låne. Andre lånere trenger lånernummer og PIN-kode.

 

Selvbetjening på utlån av bøker

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis læremiddelordning

Skolebiblioteket har ansvar for læremiddelordningen på skolen. Det vil si at alt som har med lærebøker å gjøre, som bestilling, registrering, utlån, tilbakelevering og oppfølging skjer via biblioteket.

 

E-bøker

Gjennom appen eBokBib (PDF, 105 kB) kan du lese bøker på nettbrett eller smarttelefon. Du trenger lånenummer og en PIN-kode. Begge får du fra biblioteket. Se hvilke ebøker er tilgjengelige i biblioteket.

Ingen purringer, ingen krav på erstatning!

Erstatning

Låneren er økonomisk ansvarlig for lån av trykte bøker og annet materiale. Biblioteket sender deg purringer og eventuelt regning. Tap av materialet kan erstattes med gjenkjøp. Purringene sendes til den epostadressen eller mobilnummeret som er registrert hos biblioteket. 

 

Velkommen til Utsikten og Innsikten! Buorisboahtem Várdasij ja Vuojnnoj!

 

Biblioteket har et trivelig møteplass Utsikten/Várdas for gruppearbeid og avslapping og tilbyr også studieplasser for stille arbeid på Innsikten/Vuojnno i første etasje. Du kan også spille - og låne - XBox-dataspill på biblioteket.

Biblioteket har trådløst nettverk i begge etasjer.  Kopimaskin og pc med skriver tilgjengelig.

 

 
Fant du det du lette etter?

Kontaktpersoner

Skolebibliotekar/Skåvllåbibliotekárra