Besøksdag 15.februar

Går du i 10.klasse og vil vite mer om ett av studietilbudene ved Knut Hamsun vgs/js? Da er du velkommen hit til Hamarøy tirsdag 30. januar eller torsdag 15. februar 2018.

Saltfjellet - Klikk for stort bilde

Tilbudet er for elever som er nysgjerrige på hva det i praksis vil si å være elev ved skolen vår, samt ønsker å prøve ut én av våre studieretninger. Under besøket får du omvisning på skolen og informasjon om studietilbudet du besøker. Du får delta i aktiviteter og undervisning, samt møte nåværende elever, se hybler og nærmiljø, og snakke med oppfølgingstjenesten våre hybelboere har.

Ved fremmøte vil dere møte sosialrådgiverne Siv Elin og Bernth. I tillegg får hver studieretning en eller flere elev-faddere som skal guide dere gjennom dagen. Dere følger et eget opplegg innenfor den studieretningen dere har valgt. Opplegget vil altså variere ut fra hvilken studieretning du besøker. Info om opplegg og plan for dagen innenfor den studieretningen du har valgt vil bli tilsendt ca. en uke før besøket. Felles for alle er oppstart kl.08.20, og avslutning kl.15.30.

08.20               Oppmøte og omvisning – faddere tar dere med til undervisning/aktivitet

11.25               Lunsj i kantina

11.55               Undervisning/aktivitet

15.00               Omvisning på hybler, orientering om lokalmiljø, oppfølgingstjenesten informerer

15.30               Felles avslutning for alle gjesteelevene

Du kan velge mellom følgende fem studieretninger:

1. Helse- og oppvekstfag
  2. Bygg- og anleggsteknikk
  3. Steigen-modellen
  4. Studieforberedende med språk, samfunnsfag og realfag
  5. Studieforberedende med friluftsliv

Påmelding sendes SKRIFTLIG på epost til rådgiver Siv Elin sivovr@vgs.nfk.no eller ring 971 64 807.

• Hvem kommer?
  • Hvordan reiser dere?
  • Når forventer dere å ankomme? Dag og klokkeslett.
  • Behov for overnatting?
  • Matallergier?
  • Kontaktinformasjon

Vi ønsker alle interesserte 10.klassinger hjertelig velkommen til en spennende og informativ dag her ved Knut Hamsun videregående skole. Vi ser fram til å treffe deg!