Full fræs med aktivitetsdag

Aktivitetsdag for hele skole ute i det fri.

aktivitetsdag4 - Klikk for stort bilde

Første skoledag etter påske ble det arrangert aktivitetsdag for alle elever på skolen i regi av Salten friluftsråd. Dette var en mini- versjon av Full fræs, ungdomssmesterskap i friluftsliv, som har blitt arrangert av Knut Hamsun og friluftslivslinjen de to siste årene.

Det ble en dag fylt med masse spennende aktiviteter, friskt vær og stor innsats fra elevene som deltok.

Etter innledende runder og kvartfinale sto det to lag igjen i finalen, et lag fra friluftsliv vg2 og et kombi lag av vg1-elever.

Finale og sukkerbit-stafett - Klikk for stort bildeFinale og sukkerbit-stafett Stor konsentrasjon når vann skal over fra en bøtte til en annen. - Klikk for stort bildeStor konsentrasjon når vann skal over fra en bøtte til en annen.

I en konkurranse hvor alle lagdeltakerne skulle treffe en sukkerbit med øks ble det til slutt friluftsliv vg 2 som stakk av med seieren, og en flott premie til klassekassen.