Politi

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

Alle ansatte ved skolen har felles fagdag.

Karrieresentrene tilbyr gratis karriereveiledning til alle over 19 år.
Målet med veiledningen er at du skal bli mer bevisst på din kompetanse og dine muligheter.

Send en mail til post.hamsun@vgs.nfk.no om hva ditt ærend gjelder, så tar vi kontakt straks vi er på plass igjen.

God sommer!

Knut Hamsun vgs og Nav Hamarøy

Skolen og NAV Hamarøy har inngått samarbeid, og NAV vil ha faste kontordager ved skolen fram til sommeren.

NAV-veileder Linda Sandnes er i gang med oppgaven. Informasjon om møtedager, se oppslag og info-tavler.

Jubel på Knut Hamsun vgs 1

Friluftslivsfag er berga! Flaggene til topps ved skolens hovedinngang. - På bildet jubler elever og lærere. – For øvrig på en dag hvor russ 2018 har utfordret 1. og 2.klassinger til utkledning i pysj! Derav det litt artige antrekket til tross for minusgrader ute.

buss

Skoleskyss er den daglige skyssen mellom bosted og skole. Dersom avstanden fra hjem til skole er mer enn 4 km innvilges det skoleskyss. Skoleskyss gjelder ikke skyss hjem i helgene og ferier for elever som bor på hybel. Elever som bor på hybel har rett til daglig skoleskyss dersom avstanden mellom hybel og skole er mer enn 4 km.

I anledning 25 års jubileet til Skulpturlandskap Nordland inviterer Nordland Fylkeskommune til fotokonkurranse. Konkurransen er åpen for alle som ønsker å delta.

Se med om konkurransen på denne lenken.

En privatist er en kandidat som går opp i et fag uten å være elev i faget.

Man er først og fremst menneske .jpg

16. og 17. januar vises forestillingen "Man er først og fremst menneske - et vitnesbyrd" på Hamsunsenteret.